Workshops WordPress / WooCommerce

Aanmelden voor een workshop.
Elke workshop bestaat uit twee dagdelen op zaterdagen.
Er worden twee verschillende workshops aangeboden.
Hoe cool is het om uw eigen website/webshop te bouwen en te ontwerpen. WordPress is een open-source software waarmee u prachtige websites kan bouwen. Bekijk de video hieronder om kennis met mij te maken.

Dit hele jaar ga ik meerdere workshops geven. Workshops WordPress en Workshops WooCommerce. Voor de workshop WooCommerce is het sterk aan te raden om eerst de Workshop WordPress te volgen.

In het aanmeldformulier staan alle data, want er worden meerdere workshops gegeven dit jaar. Een workshop zijn twee dagdelen op zaterdagen. Van 10:00 tot en met 15:00  inclusief lunch. Natuurlijk kan het uitlopen. De cursisten gaan ook daadwerkelijk hun eigen website bouwen tijdens deze workshop. Meld u direct aan voor een workshop!

Kosten Workshop WordPress voor twee zaterdagen zijn € 90 inclusief BTW per persoon. Kosten Workshop WooCommerce voor twee zaterdagen zijn € 155 inclusief BTW per persoon.

Ik neem u mee in de wereld van WordPress. Geloof me er gaat echt een wereld voor u open. Op deze pagina kunt u zich aanmelden voor deze gave workshop. Het wordt niet alleen leerzaam, maar ook ontzettend gezellig. Een lekker stokbroodje erbij en iets lekkers te drinken.