Referenties

Mijn website was verouderd, informatie moest worden aangepast en het uiterlijk van de website kon wel een opfrisbeurt gebruiken. Tevens had ik een logo en een ontwerp nodig voor mijn visitekaartjes.

 

Waar Nancy sterk in is, is het vele geduld en de juiste klantgerichte manier van meedenken. Zij past aan totdat je echt tevreden bent en geeft verschillende mogelijkheden om uit te kiezen.

 

Ik vind het fijn dat Nancy écht naar je luistert als klant en daarnaast zijn er de schappelijke prijzen die voor een startende ondernemer het totaalpakket aantrekkelijk maken.

Brenda Timmer

Eigenaar van Kindercoachpraktijk Be You

http://kindercoach-be-you.nl

We werken al enkele jaren samen met Nancy EN EEN BELANGRIJKE REDEN DAARVOOR IS HAAR ENORME KLANTGERICHTHEID EN FLEXIBILITEIT. Veel problemen weet ze op te lossen en ze denkt ook altijd creatief mee over andere oplossingen. Daarnaast vinden wij ook dat haar prijs – kwaliteitverhouding goed is voor de diensten die ze levert.

Eugene Klerkx

Eigenaar van KLERKX Training en Coaching

http://klerkx-training.nl

Kort geleden is door Nancy onze website www.funprojection.nl helemaal vernieuwd.

Zo overzichtelijk en gemakkelijk te bedienen de kleuren en de sfeer helemaal ons ding.

Maar ook de weken daarna en je hebt wat vragen of je wil toch iets veranderen bij Nancy is dat allemaal geen probleem. Gewoon een geweldige service. Nancy bedankt en hopend op een lange samen werking.

Pierre Hof

Eigenaar van Funprojection

http://funprojection.nl

Nancy heeft mijn idee voor een website in een fraai en heldere website.

Mijn klanten vinden de website ook erg goed.

Nancy is een hele kundige en bevlogen website bouwer. Ik ben erg blij met haar.

Anita van der Gulik

Eigenaar van Praktijk Anita van der Gulik

http://bewustwording-ontspanning.nl

De pagina van het Oranje Comité Grootebroek ( ocgrootebroek punt nl ) is door benancy media van een html strict pagina uitstekend overgezet naar een mooie wordpress opzet.

We zijn al een aantal jaren erg tevreden en blij met de opzet en het advies van BeNancy.

Een goede pagina met gedegen advies en gesteund door het enthousiasme vanuit dit bedrijf betekent een groot pluspunt voor iedere organisatie.

Erg tevreden.

Jack Dekker

PR en communicatie Oranje Comité Grootebroek

http://ocgrootebroek.nl

Ze heeft de site van Road Adviesl ge-update en actiever gemaakt.

Dat is weinig mensen op die manier gegeven.

Ze weet wat ik denk en vertaalt dat.

“Deze vlinder” wil iedereen toch wel aan zijn website laten werken?

Rob Burgering

Eigenaar van Road Advies

http://www.roadadvies.nl

Nancy is mijn grote steun en toeverlaat als het om mijn websites gaat. Ze heeft me echt alles uit handen genomen. Na een gesprek waarin ik vertelde wat ik wilde is ze meteen aan de slag gegaan. Binnen een week stonden er drie prachtige sites online voor het voiceovercollege, mijn stemacteersite jolandabayens en de stemcastingsite professionalvoices.

Bovendien hanteert Nancy aantrekkelijke prijzen en is haar service uitstekend.

BeNancy Media is een echte aanrader!

Jolanda Bayens

Voice-over, stemactrice, docent stemacteren en stemcoach

http://jolandabayens.nl

http://voiceovercollege.nl

http://professionalvoices.nl

 

Ik zit al zo ongeveer 2 jaar lang te denken om een site op te starten. Nancy had al aangeboden om de site voor mij te maken, Ze maakt hele mooie sites, maar ik twijfelde toch nog. Nancy bleef me aansporen om toch een site te openen van mijn kindgericht werken. In eerste instantie zei ik nee. Ze heeft me nooit gepushed om er toch voor te gaan. Iets wat ik heel erg waardeer van Nancy.

Toen kreeg ik vorige week ineens het idee van: “ Goh, laat ik het gewoon eens doen. Ik verlies er niks aan.” Zodoende heb ik vorige week tegen Nancy gezegd: “Nance, bring it on ” Ze is gelijk voor me aan de slag gegaan, Ik heb teksten op papier gezet, hulp gehad van Nancy en van Anton. Et voila; een week later is het een feit. http://kindgerichtwerken.nl is in de lucht. En wat is hij mooi geworden. Zonder Nancy en de hulp van Anton was het nooit zo mooi geworden als die nu is.

Dus: Lieve Nancy, dank je wel. Ik vind het een supermooie site geworden. E n ik ben er erg blij mee. Zo blij dat ik er ’s nachts in mijn bed over droom. Het is allemaal zo supersnel gegaan. Vlugger dan ik had verwacht. Dank je wel Nancy, uit de grond van mijn hart. Veel liefs, liefde en licht en heel veel succes met nog meer van die mooie sites te maken. Je hebt aan al mijn wensen voldaan, gewoon door goed te luisteren naar wat ik wilde. Dank je.”

Marianne

Kindgericht Werker

http://kindgerichtwerken.nl

 

Wat hebben wij dat mooi gedaan samen he !? Ik ben enorm blij met en trots op het resultaat. Bedankt voor je tijd, geduld en goede ideeën! Ik zou je bij iedereen aanbevelen!

Liefs, Tiffany Joy

Tiffany Joy

Gediplomeerd nagelstyliste, kapster en schoonheidsspecialiste, maar ook voor cosmetische voetverzorging, hotstone massage en diverse andere behandelingen

http://differentbeauty.nl

 

Lieve Nancy

Mijn website was een rups met potentie … Jij hebt er een prachtige vlinder van gemaakt, die het w.w.w. overvliegt!

Dank je wel!

Liefs, Rita

Rita Hooijmans

Basisschoolleerkracht en eigenaar van LEV! Workshops

http://ditislev.nl

 

Ik was al een tijdje niet meer tevreden met mijn website. Via, via ben ik toen bij Nancy terecht gekomen. Na een mail gestuurd te hebben voor meer informatie, had ik binnen 2 dagen al telefonisch contact. Nadat ik een aantal wensen en ideeën bij haar had neergelegd, had ze heel snel al een opzet van de lay-out. Ik vond dat ze super goed meedacht, en goede oplossingen had voor mijn wensen. Ik ben echt super tevreden met mijn website, het heeft een professionele uitstraling. Ik merk dat mensen mij nu sneller benaderen, en ik kan mijn fotowerk beter tot zijn recht laten komen.

Petra den Tenter

Professionele Fotograaf

http://www.petradententer-fotografie.eu

 

Het is zo bijzonder geweest hoe weinig aansturing Nancy nodig had bij het tot stand laten komen van het uiteindelijke resultaat. Door de juiste vragen te stellen tijdens een eerste kennismaking en door zich op een juiste manier te verplaatsen in ons als opdrachtgever, hoefde er nauwelijks aanpassingen te worden gedaan, en is BeNancy Media er in geslaagd een passend product te leveren wat volledig aan onze vraag heeft voldaan. <3

Robby Valentine & Marlies Schuitemaker

Zanger, songwriter en multi-instrumentalist & Zangeres

http://valentinemusicproductions.nl

Nancy Mozer heeft mijn website opgezet. Wat ik bijzonder knap van haar vind is de wijze waarop zij zich kan inleven in de ideeën van de klant die zij vervolgens kan omzetten tot de website die de klant voor ogen heeft. Nancy gaat zeer zorgvuldig om met de wensen van de klant waardoor vertrouwen ontstaat. Ik ben zeer tevreden met het uiteindelijk bereikte resultaat. Van de mensen die mijn website bezoeken krijg ik mooie feedback.

Rudy Saddal

Management- en Teamcoach

http://rudysaddal.nl

 

Ik heb door BeNancy Media mijn huidige website laten opzetten. Dit is door zeer tevredenheid gedaan. De goede en snelle service is zeer van belang hierbij geweest. Ook is het voor mij mogelijk om zeer eenvoudig tekst aan te passen en toe te voegen, dit vind ook zeer belangrijk. De lay-out van de site is heel mooi, dit heb ik ook van mijn klanten gehoord. Conclusie, Wilt u een nieuwe website, dan adviseer ik BeNancy Media.

Peter van Ingen

Eigenaar van RMO Techniek

http://rmotechniek.nl

 

Voor ons raceteam hadden wij een website nodig. Dit moest een duidelijke zijn met een pakkende lay-out. Op deze website moesten we zelf berichten en video’s over onze activiteiten en race-evenementen kunnen plaatsen. Mozer Websites heeft dat vakkundig voor ons gedaan. Wij zijn ook erg blij met de service en de bereikbaarheid indien wij ergens niet uitkomen. Momenteel is ook een site voor ons bedrijf in bewerking ter vervanging van onze vorige. Die ziet er een stuk frisser uit dan de huidige. Wij kunnen iedereen BeNancy Media aanbevelen.

J. Laan

Teammanager van JPL-Racing

http://jpl-racing.nl

 

Via via kwam ik in contact met Nancy. wat een verademing… al vanaf het eerste gesprek klikte het, ze voelde precies aan wat ik wou . Een mooie website die duidelijk is en goed vindbaar, ook voor de ouderen onder ons. En dat ik zelf ook dingen kan bijvoegen en veranderen. Nadat de nieuwe website online stond kreeg ik alleen maar positieve reactie’s . En heel belangrijk meer respons via de website . Dus Nancy super bedankt voor de website . Ik ben er heel tevreden over.

Maarten Kenbeek

Eigenaar Van der Noot Garagedeur-systemen

http://garagedeursystemen.nl

 

Recent is door BeNancy Media mijn site www.hannekevs.nl geheel vernieuwd. Dicht bij mijzelf gebleven; duidelijk, mooi, in de juiste sfeer en gemakkelijk te bedienen. Niet onvermeld wil ik laten dat al mijn wensen zonder problemen zijn verwezenlijkt. Kortom geheel naar zin; bedankt voor de prettige samenwerking.

Hanneke van der Vlist – van Schaik

Olieverfschilderijen

http://www.hannekevs.nl